Håkon Karlsen

Håkon Karlsen

Sverige-Sverige-Tyskland

Hei!

Nå har vi kommet hjem fra en liten løps-turné i Nord-Europa.

Den første helgen var det Svenskt mesterskap i Årsunda, litt nord for Stockholm som det ligger et innlegg på tidligere hvordan det gikk.( https://www.karlsenmotorsport.no/2016/07/04/mxsm-arsunda/ )

Helgen etter (09-10 Juli) var det ny runde i det Svenske mesterskapet i Tomelilla i Sør-Sverige. Ny bane for meg, og var krevede å finne rytmen på treningen når alle førerne var i én gruppa, som gjorde at det var veldig mange på banen samtidig. På tidskvalen slet jeg med å få kjørt én hel runde uhindret, og endte på 23. plass, noe jeg ikke var særlig fornøyd med.

I kvalheatet gikk kjøringen mye bedre og jeg ble nummer 10 etter at heatet ble flagget av tidligere en normalt på grunn av en skade.

I finaleheatene på søndagen gikk kjøringen bra, og i det første heatet ble jeg nummer 10, som er personbeste for meg i SM. I det andre heatet slet jeg litt med å finne en god flyt, og endte på en 13. plass som ga meg 11. plass totalt for dagen. Alt i alt var det en bra helg!

Etter dette gitt ferden videre til Tyskland og det tyske mesterskapet ADAC MX Masters i Tensfeld i Nord-Tyskland. En veldig kul sandbane stod på menyen, men det gjorde desverre en veldig vrang mage også. Jeg klarte å kvalifisere meg til finalene på søndag, som var hovedmålet, men i finaleheatene hadde jeg ikke noe å stille opp med når jeg ikke klarte å kjøre mer enn 3 runder. Det var veldig surt at magen ikke skulle være kompis når vi først var i Tyskland. Men sånn er det, og vi er en stor erfaring rikere!

http://jirizanat.com/
http://jirizanat.com/
  • Håkon #56

Share this post