Picture of Håkon Karlsen

Håkon Karlsen

3. plass i første NM-runde på Elgane

På lørdag kjørte jeg den første runden av det norske mesterskapet på Elgane utenfor Stavanger.
Dagen startet dårlig da jeg traff et gjerde som stakk ut i banen på en innersving med armen første runde av kvalifiseringen.. Klarte heldigvis å kjøre videre og fikk satt en brukbar tid og kvalet som nummer 3. Var litt usikker på om jeg skulle stille til start i det første heatet når armen var såpass vond og hoven, men etter mye nedising, noen smertestillende og råd fra legen gjorde vi oss klare for heat 1. Hadde en bra start men var uheldig og veltet i sving nummer 2. Det ble et tungt og vondt heat men klarte å komme meg opp på en 4. plass i mål.
I heat nummer 2 hadde jeg en dårlig start, men var oppe på 3. plass etter noen runder og kontrollerte inn til mål.
Ganske fornøyd med 3. plass totalt når omstendighetene var som de var.

Publisert av Karlsen Enduroteam Mandag 5. juni 2017

Publisert av Karlsen Enduroteam Mandag 5. juni 2017

 


Satser på at armen blir fort bra, så jeg er klar for den tredje runden av det danske mesterskapet førstkommende helg!

Takk til alle sponsorer som hjelper meg, og håper alle har hatt en finfin pinsehelg!

Share this post