Picture of Linn Fløysvik

Linn Fløysvik

Tierp Internationals

Tierp Internationals 2017. Et eventyr og en berg-og-dalbane.

Vi hadde en tung start med en dekkeksplosjon på traileren på vei til Tierp. Deretter hadde vi problemer med å komme gjennom teknisk, og en liten periode så det ganske mørkt ut med tanke på å få kjøre i det hele tatt. Den første kval-runden gikk uten oss.

Takket være det fantastiske dragrace-miljøet som var mer enn villig til å hjelpe oss, fikk vi godkjent bilen samtidig som resten av klassen trillet fram. Da var det bare å hive å seg rundt, og vi rakk akkurat å få bli med på runden. Litt kalde bremser førte til at jeg ikke klarte å holde bilen igjen i stage, og måtte derfor gå ned på start-turtallet, noe som gjorde at tiden ikke ble veldig bra. Det positive med dette draget var at jeg for første gang holdt gassen helt til mål.

Endelig fikk vi bilen gjennom teknisk samtidig som resten av klassen trillet fram. Takket være en liten sanering på…

Publisert av Linn Fløysvik – Karlsen Motorsport Fredag 16. juni 2017

 

Lørdagen var vi klare igjen, men det første draget denne dagen gikk heller ikke helt etter planen. Igjen var det litt vanskelig å holde igjen bilen og holde oppe start-turtallet.

Vår 3. og siste kval-runde på Tierp gikk derimot mye bedre. Igjen litt knotete i starten, men mye bedre enn de forrige dragene. Det holdt til ny personlig bestetid og -fart på 5,90 og 387 km/h over mål. Vi havnet da på en 6.plass på kval-listen, og var dermed klare for eliminering på søndagen.

Wohoo! Ny pers! 5.90 og 387 km/h ??? Vi er klare for eliminering i morgen ?

Publisert av Linn Fløysvik – Karlsen Motorsport Lørdag 17. juni 2017

 

I elimineringen skulle vi ut mot Dennis Habermann. Denne gangen satt starten akkurat slik den skulle, og det resulterte i ny pers igjen, denne gangen på 5,86! Reaksjonstiden var også mye bedre enn tidligere, og vi er veldig fornøyde med dette draget.

Dessverre for oss kjørte motstanderen også et kjempebra løp (5,38, og en 60ft på 0,90), og slo oss ut.

Ny pers igjen på 5.86! ? Dessverre så tapte vi runden for Dennis Habermann som kjørte et veldig godt løp. Vi tar med oss en god følelse, da vi hadde en bra start, og vi hadde også mye bedre reaksjonstid ?

Publisert av Linn Fløysvik – Karlsen Motorsport Søndag 18. juni 2017

 

Vi klarte ikke å være lei oss for å ha røket ut etter et så bra drag, så vi tar med oss denne gode følelsen til Gardermoen i slutten av juli. Nedenfor ser dere en liten film vi har laget fra Tierp.

https://www.facebook.com/karlsenmotorsport/videos/1539908302750584/

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1538888616185886.1073741831.1062425750498844&type=3

 

Vi har også veldig lyst til å delta i EM på NitrOlympx i Hockenheim i Tyskland i august, men lommeboken vår er dessverre tom. Så hvis noen der ute har noen penger til overs, og har lyst til å bruke dem på noe virkelig kult, så gi oss en lyd 😉

 

PS: Vil du følge med på oss under løp, så lik oss på facebook: Karlsen Motorsport
Der oppdaterer vi jevnlig når vi er på løp.

Share this post